Uw Stukadoor voor stucwerk glad, spachtelputz of latex spuiten

Zeer scherpe prijzen voor hoge kwaliteit stucwerk van onze stukadoor!!


Tijdens Bouwvak werken wij gewoon door!

Uw voordeligste Stukadoor en Schilder

Aanbiedingen voor Nieuwbouw woningen:

Muren glad stucen (van "Behangklaar" naar "Sausklaar") 9,50/m2 All-in!

inclusief schilderwerk / Latex / Flexa voor maar 16,-/m2!! All-in!!

SPACHTELPUTZ op wanden >200m2 wit 11,50 euro/m2 / kleur 12,50 euro/m2 All-in prijs!!

Alle prijzen zijn incl. BTW!!

GLAD STUCEN

Wij hebben ook veel!! goede referenties!!Met stucwerk (pleisterwerk)wordt bedoeld, het vlak en strak maken van bestaande (betonnen) wanden en plafond met behulp van een dunne laag gipsmortel. Een stucwerklaag heeft een dikte tussen de 1 en 6 millimeter. Bij dikkere afwerklagen wordt gesproken van raapwerk.

Stucwerk levert een gladde ondergrond voor vrijwel alles: schilderwerk, sauswerk, behang, etc. Hierbij is de mate van gladheid naar keuze; ook zeer gladde afwerking is mogelijk.

Een /behangklare/ ondergrond is NIET geschikt om direct overheen te sausen! Glad stucwerk wel. Glad stucwerk is een zeer arbeidsintensieve afwerking aangezien de pleisterlaag handmatig op de huidige ondergrond moet worden aangebracht.

Glad stucwerk is onderhoudsvriendelijk. Vlekken en verontreinigingen kan men eenvoudig per wandgedeelte over sausen.

Gips werkt vochtregulerend: het kan vocht opnemen en dit weer afstaan. Net als raapwerk heeft stucwerk brandvertragende eigenschappen, zij het in mindere mate.

Voor eigenaren van nieuwbouwwoningen hebben wij bijzonder aantrekkelijke aanbod in combinatie met het schilderwerk. Klick voor meer prijs informatie hier!